Το καλάθι μου

Mini Cart

About Us

Καλώς ήρθατε στο μαγικό κόσμο του Cap Cap και το μεγαλύτερο ελληνικό pop culture shop!

Από το 2012 ο Cap Cap φέρνει κοντά σας όλα τα pop culture αντικείμενα που ονειρεύεστε να αποκτήσετε!


Η ιστορία μας

Το πρώτο κατάστημα Cap Cap άνοιξε τις πόρτες του το 2012 κι από την πρώτη μέρα λειτουργίας του έδωσε τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να αποκτήσουν μοναδικά αντικείμενα εμπνευσμένα από φανταστικούς κόσμους.

Τα μέλη της ομάδας του Cap Cap αγαπούν την ποπ κουλτούρα και τους φανταστικούς κόσμους όσο κι εσείς κι έτσι ανακαλύπτουν διαρκώς και σας παρουσιάζουν αντικείμενα που θα θέλατε να βάλετε στην καθημερινότητά σας για να γίνει ξεχωριστή.


Τι θα βρείτε στο eshop μας;

Στο eshop του Cap Cap θα βρείτε όσα pop culture προϊόντα επιθυμείτε να αποκτήσετε, σε μια συλλογή που περιλαμβάνει Funko POP! φιγούρες, κούπες, τσάντες, γραφική ύλη και αμέτρητα συλλεκτικά είδη.

Το eshop του Cap Cap είναι το κατάλληλο μέρος για να αναζητήσετε οποιοδήποτε αντικείμενο από το επίσημο merchandise του Harry Potter, της Disney, της Marvel, της DC, των ταινιών, των τηλεοπτικών σειρών, της λογοτεχνίας και των video games. Η συλλογή με τα αντικείμενά μας εμπλουτίζεται διαρκώς, ώστε να ικανοποιούμε κάθε επιθυμία σας.

Ακόμα, στο eshop του Cap Cap μπορείτε να βρείτε γλυκά και άλλα βρώσιμα είδη που μπορούν να φτάσουν στην πόρτα σας με ένα κλικ.


Ο σκοπός μας

Μέσα από το eshop του Cap Cap επιδιώκουμε - και πιστεύουμε πως το καταφέρνουμε - να είστε χαρούμενοι και να απολαμβάνετε καθημερινά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Το eshop του Cap Cap είναι και οι άνθρωποι που θέλουν να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σας με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Αν για οποιονδήποτε λόγο αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email [email protected] ώστε να το διευθετήσουμε άμεσα.